Субота, 23.11.2024, 21:05
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » Kулінарія

Ингредиенты: 1 кг крупной фасоли, 2 кг помидоров, 1 кг морковь, 1 кг пе­рец болгарский, 1 кг лук, 3 ст. л. соль, 1ст. сахар, 1 ст. подсолнечного масла, 150 г уксуса 9%, пучок зелени (петрушка или укроп).

Способ приготовления: фасоль замочить на сутки. Хорошо промыть и

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 327 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Перець помийте, видаліть плодоніжки й насіння, розріжте вздовж на 4 -6 частин. Змі­шайте 0,5 л води, по склянці цукру та олії, 2 столової ложки солі, три чверті склянки оцту й доведіть до кипіння .

 

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 318 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Беремо 4 кг огірків (а можна 2 кг огірків та 2 кг зелених помідорів), які ріжемо кружальцями, соломкою нарізуємо 1 кг солодкого перцю, 1 кг капусти, 0,5 кг цибулі, додаємо 0,5 л 6-процентного оцту, сіль, цукор, гіркий перець, лавровий лист — за смаком. Добре перемішуємо і залишаємо на 24 години, після чого розкладаємо у банки і закриваємо поліетиленовими кришками. Збері­гаємо у погребі або холодильнику.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 417 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Беремо 3 кг синеньких. Якщо невеликі, то ріжуть вздовж ну 4 частини, а великі — і впоперек, на восьмеро. Підсмажуємо на олії. Готуємо підливу з 1 кг червоного солодкого перцю (як любите гостре, то беріть 3 гіркі перчинки, а ні — то 1), 300 г часнику. Все це перекручуємо через м'ясорубку, додаємо по склянці олії, оцту, цукру і 1,5 столові ложки солі. В стерильні банки кладемо 2 л ... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 352 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Варення з груш з лимоном Візьміть 1 кг груш, помийте, видаліть се­рединки, порізавши на 6—8 частин. Постав­те посуд на вогонь і вешпте склянку цукру, помішуйте, щоб цукор повільно розчинився в соку, виділеному плодами. Кип'ятіть 5 хв., досипте ще склянку цукру і знову кип'ятіть 5 хв. помішуючи.

 

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 292 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Візьміть середньої величини огірки, бажано одного сор­ту. Помийте і замочіть на 6—7 год. у холодній воді. Укладіть у трилітрові банки, додаючи трохи хрону, пет­рушки, вишневого, смородинового листя, З-4 зубки часнику, цибулю поріжте кружальцями. Маринад беремо з розрахунку на 3 літрову банку 1-1.5 л води,4 столові ложки солі, 2 столові ложки §укру, 1 лавро­вий листок, 2—3 горошини перцю, 3 столові ложки оц­ ... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 329 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

На 6 літрових банок візьміть 5—6 кг середнього розмі­ру огірків.Поріжте їх, як на салат, цибулю — кружальцями. На дно банки покладіть 3—5 горошин перцю і 1—2 лавро­вих листки. Огірки й цибулю вкладайте шарами, пере­сипаючи порізаним кропом. Часнику додайте за смаком (можна не додавати). Залийте розсолом з розрахунку: 2,5 л води, 200 г цукру, 200 мл оцту і 100 г солі. Стери­лізуйте 10 хв.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 339 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Помідори рожеві або зеленкуваті ріжемо на 4 частини, солодкий перець (бажано червоний) — соломкою, морк­ву, корінь петрушки тремо на буряковій тертушці, цибу­лю ріжемо кружальцями, а зелень-петрушки дрібно кри­шимо. Додаємо сіль і оцет, добре перемішуємо. У кожну банку наливаємо нагріту до 120- 130 градусів і охолод­жену олію. Щільно наповнюємо банки салатом.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 300 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Нарізати 5 кг помідорів, 3 - 4 кг цибу­лі, 1 кг солодкого перцю, 4 кг моркви (можна натерти на тертушці). Суміш підсмажити на олії, закип'ятити, дода­ти склянку солі, дві склянки цукру, 100—150 г оцту (або півтори чайні лож­ки лимонної кислоти), перець горошок, і гвоздику — за смаком. Розкласти в півлітрові банки, стерилізувати 5—7 хв.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 341 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Тонко пошаткувати 3 кг капусти, по­різати по 1 кг помідорів, цибулі та со­лодкого перцю, додати стільки ж по­тертої на тертушці моркви.

 

Суміш заправити 4 столовими ложками солі, додати по 2 склянки олії, цукру,6% процентного оцту. Змішати, суміш розкласти сирою ... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 319 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »