Блог
Головна » 2016 Вересень 10 » Салат “Український ”18:38 Салат “Український ” |
Помідори рожеві або зеленкуваті ріжемо на 4 частини, солодкий перець (бажано червоний) — соломкою, моркву, корінь петрушки тремо на буряковій тертушці, цибулю ріжемо кружальцями, а зелень-петрушки дрібно кришимо. Додаємо сіль і оцет, добре перемішуємо. У кожну банку наливаємо нагріту до 120- 130 градусів і охолоджену олію. Щільно наповнюємо банки салатом. А тепер про те, скільки треба підготовленої сировини на 10 півл. або 5 літрових банок:
помідорів — 2 кг; моркви, цибулі по 0,5 кг, перцю — 1 кг, перцю запашного, гвоздики, лаврового листа по 5 шт., петрушки — 100 г, солі — 50 г, оцту 6-процентного 100 мп, олії - 250 мл. Наповнені банки стерилізуємо: півлітрові 50 хв, литр. - 60 хв. |
|
Всього коментарів: 0 | |