Субота, 23.11.2024, 23:44
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Салат “Український ”
18:38
Салат “Український ”

Помідори рожеві або зеленкуваті ріжемо на 4 частини, солодкий перець (бажано червоний) — соломкою, морк­ву, корінь петрушки тремо на буряковій тертушці, цибу­лю ріжемо кружальцями, а зелень-петрушки дрібно кри­шимо. Додаємо сіль і оцет, добре перемішуємо. У кожну банку наливаємо нагріту до 120- 130 градусів і охолод­жену олію. Щільно наповнюємо банки салатом.

А тепер про те, скільки треба підготовленої сировини на 10 півл. або 5 літрових банок:

 

помідорів — 2 кг; моркви, цибулі по 0,5 кг, перцю — 1 кг, перцю запашного, гвоздики, лаврового листа по 5 шт., петрушки — 100 г, солі — 50 г, оцту 6-процентного 100 мп, олії - 250 мл. Наповнені банки стерилізуємо: півлітрові 50 хв, литр. - 60 хв.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 302 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]