Блог
Головна » 2016 Вересень 10 » Швидке консервування огірків18:40 Швидке консервування огірків |
Візьміть середньої величини огірки, бажано одного сорту. Помийте і замочіть на 6—7 год. у холодній воді. Укладіть у трилітрові банки, додаючи трохи хрону, петрушки, вишневого, смородинового листя, З-4 зубки часнику, цибулю поріжте кружальцями. Маринад беремо з розрахунку на 3 літрову банку 1-1.5 л води,4 столові ложки солі, 2 столові ложки §укру, 1 лавровий листок, 2—3 горошини перцю, 3 столові ложки оцту. Підготовлені огірки залийте киплячим маринадом і пастеризуйте 20 25 хв. Закрутіть.
|
|
Всього коментарів: 0 | |