Блог
Головна » 2016 Вересень 10 » Херсонські синенькі18:42 Херсонські синенькі |
Беремо 3 кг синеньких. Якщо невеликі, то ріжуть вздовж ну 4 частини, а великі — і впоперек, на восьмеро. Підсмажуємо на олії. Готуємо підливу з 1 кг червоного солодкого перцю (як любите гостре, то беріть 3 гіркі перчинки, а ні — то 1), 300 г часнику. Все це перекручуємо через м'ясорубку, додаємо по склянці олії, оцту, цукру і 1,5 столові ложки солі. В стерильні банки кладемо 2 ложки підливи, потім шар підсмажених синеньких і так, доки не наповнимо банку. Літрову банку стерилізуємо 25 хв. і закручуємо. |
|
Всього коментарів: 0 | |