Субота, 23.11.2024, 21:07
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » Kулінарія

Отварить в подсоленом кипятке капустные листья в течении 2-3 минут. Утолщения срезать или отбить кухонным молотком. Морковь натерть на крупной терке и добавить чеснок.Завернуть рулети ком моркво в капустные листя. Сложить в литровые банки и залить рассолом. 1 столовую ложку соли, 2 ложки сахара, 3 горошины душистого перца. Влить полчайной ложки уксуса. Закатать.

 

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 487 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Беру 1,5 кг помидоров, 0,5 кг моркови и красного сладкого болгарского перца, столько же яблок, подойдет любой сорт, 300 г чеснока и 3~~4 стручка горького пер­ца. Помидоры очшцаю от ко­жицы, чеснок разделяю на дольки, чищу и мелко режу, все пропускаю через мясо­рубку (кроме чеснока), зали­ваю 0.5 литра растительного масла и томлю на среднем огне около двух часов. За 10—15 минут до готовности добавляю чеснок, даю про-

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 502 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

В масле обжариваем лук, туда же кладем отварен­ный и нарезанный соломкой картофель (можно взять и сырой, только тогда снача­ла нужно будет обжарить его. а потом добавлять лук), как зарумянится— кладем наре­занные помидоры. Если вбить еще пару яиц да посы­пать зеленью — совсем будет блюдо «пальчики обли­жешь»!

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 344 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Что вы умеете готовить из тыквы? Кашу? К сожалению, теперь многие рецепты блюд из этого полезного и вкусно­го овоща забыты. А жаль! Со­ветую приготовить десерт из тыквы.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 333 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Продукти: 3 кг баклажа­нів, 3 л томатного соку, 2 шт. гіркого перцю, 10 шт. солодкого, 2 головки часни­ку, 1 склянка соняшникової олії, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки оцту, 2-3 ст. лож­ки солі.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 402 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Продукти: 3 кг зелених помідорів, 1 кг моркви, 1 кг солодкого перцю, 1 кг ци­булі, 300 г цукру, 100 г солі, 200 г оцту, 300 г соняшни­кової ол її, перець горошком, лавровий лист.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 342 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Продукти: 900 г столово­го буряка, 150 г хрону 70 г соняшникової олії 60 г оцту 9-процентного, 30г цукру, 15 г солі, чорний мелений пе­рець - по смаку.

 

Приготування: середньої величини коренеплоди буря­ка вимити і поставити варити хвилин на ЗО. Потім вийняти і залити холодною водою, піс­ля чого очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками. ... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 369 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Продукти: 1 кг солодкого перцю, 1 кг помідорів, 1 кг рі­пчастої цибулі. 1 кг моркви, 600г петрушки. 600 г кропу.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 505 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Bін готується дуже просто, а взимку абсолютно незамін­ний для приготування піцци, підливи для макаронів і т.д.

Помідори миємо, ріжемо на шматочки і пропускаємо че­рез м'ясорубку разом із шкір­кою. Отриману масу скип'яти­ти в каструлі, додати на 1 л томату 1 ст. ложку (з верхом) солі. Розливаємо томат у сте­рилізовані банки і закриваємо кришками.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 329 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Солодкий перець очищає­мо від насіння і плодоніжок, розрізаємо на 2-4 частини, варимо 5 хвилин у маринаді.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 347 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »