Субота, 23.11.2024, 20:37
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » Kулінарія

Ингредиенты: перец сладкий — 200 г, щавель — 1 кг, укроп (зелень) — 100 г, соль — 1 ст. л.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 328 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ингредиенты: 300 г петрушки, 1 кг помидоров, 3-4 луковицы, 300 г перец сладкий, 300 г укропа, 300 г сельдерея,

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 381 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Способ приготовления: свежие листья щавеля тщательно вымыть, нарезать и пересыпать солью из расчета 200 г соли — на 1 кг щаве­ля. Все хорошо перемешать и плотно уложить в банки. Лучше взять пол-литровые, так как одной банки впол­не хватит для приготовления щей для семьи из 3-5 человек. Стерилизовать в кипящей воде 15-20 минут

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 356 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ингредиенты: 1,5 кг огурцов (свежих), 1 кг лука, 1 кг болгарского

перца, 1 кг моркови, 1,5 кг красных помидоров, 3 ст. л. соли (без горки),

2 ст. л. и сахара, 0,3 литра растительного масла, 1,5 стакана риса, зелень: петрушка, укроп, 2 ст. л. 70% уксусной  эссенции, 0,6 литра воды.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 392 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ингредиенты: 1,5 кг грибов, 1 кг

лука, 1 кг белокочанной капусты, 1 кг

моркови, 1 кг помидоров, 1/2 стакана

растительного масла без запаха, 3 ст.

л. крупной соли и 2 ст. л. сахара.

Способ приготовления: морковь натереть на терке, грибы порезать, лук нарезать полукольцами, помидоры -тонкими дольками. Капусту нашинко­вать, как для соленья. Все тушить около часа на небольшом огне в растительном масле, постоянно помешивая.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 343 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ингредиенты: 3 кг красных помидоров, по 1 кг моркови и лука, 1 литр

подсолнечного масла, 0f5 кг сладкого перца, 1 стакан сахара, 4 ст. л. пова

ренной соли, 200 г риса.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 326 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ингредиенты (на банку 500 мл): белые грибы — 250 г, морковь — 130 г, петрушка (корни) — 50 г, помидоры — 200 г, репчатый лук — 20 г, соль — 15 г, сахар — 5 г, сельдерей, петрушка 1 (зелень) —5 г. лавровый лист —1 шт., душистый перец (зерна) — 4 шт., горький перец (зерна) — 4 шт.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 334 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ингредиенты: 1 кг помидоров,1 кг репчатого лука, 1 кг сладкого

перца, 1 кг моркови, по 600 г петрушки и укропа.

Способ приготовления:

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 320 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ингредиенты: 0,5 кг свеклы, 1 кг

 

белокочанной капусты, 0,5 кг мор­кови, 5 луковиц, 5 сладких перцев,

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 402 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Способ приготовления: сделать 2 литра томата — можно на мясорубке, можно на терке. Поставить кипя­тить томат в большой кастрюле или тазу. За то время, пока томатный сок нагревается, нарезать 10 шт. болгарского перца и 1 стручок острого горького перца — положить в казан с тома­том. Нарезать 1 большой кочан капусты (3-4 кг), тоже отправить в казан с томатом и перцем.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 336 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »