Субота, 23.11.2024, 17:56
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Листопад 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Приготоване пряжене молоко охолодіть ,а за кілька годин і трохи потоміть на маленькому вогні щоб набуло жовтого кольору. Вийнявши охолодіть (щоб можна було )палець втримати ) і додайте сметани з розрахунку на 0.5 л пряженого молока 3 столові ложки. Поставте в тепле місце на кілька годин ,прикрасивши кринку , а коли ряжанка загусне - в холодильник

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 706 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Таку молочну страву готують на кубані.

Густу ряжанку підігрівають на водяній бані, відкидають згусток, як на сир, відтискують і отримують сюзьму. Її добре подати до чаю, намазуючи на хліб, а що вже казати про сюзьму в поєднанні з полуницями чи малиною .

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 733 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Перелийте свіже молоко в глиняну кринку і, не прикриваючи, поставте в піч.

Тримайте при невеликому вогні ,доки молоко трохи випарується і набуде кремового кольору.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 685 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

200 г масла чи маргарину розітріть з половиною склянки цукру з додаванням 2.5 склянки борошна ,півсклянки сметани, половини чайної ложки соди, погашеної оцтом, пакетики ванільного цукру .

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 674 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Візьміть 6 жовтків і розітріть із трьома ложками цукру ,поки побіліють .Додайте 7 столових ложок сметани ,пів склянки борошна 3-4 почищених натертих на крупній тертушці і 5 -6 яблук, дрібно порізаних .Ретельно перемішайте ,додайте трішечки кориці і 6 збитих яєчних білків. Викладіть на добре змащене маслом деко і випікайте доки не зарум'яниться.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 691 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Замісіть тісто з 3/4склянок борошна, пів чайної ложки солі 2 ст ложки масла скільки ж сметани і одного яйця розділіть на 4 частини ,тонко розкачайте . Перший корж покладіть на змащену маслом сковороду зверху теж змастіть і викладіть на нього почищені і нарізані невеликими шматочками яблука, притрусіть цукром .Кладіть другий корж і знову яблука і так далі. Закрийте пиріг четвертим коржем змастіть його маслом і ставте в добре прогріту духовку. .Деко має бути глибоким бо витікатиме сік,яким треба поливати пиріг ,поки він стане рум яним. Випікати 20 хвилин. (Якщо хороша духовка)

 

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 694 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

У каструлю насипати дві склянки цукру , залити двома склянками води, додати галові ложки оцту.

Перемішати і варити на невелкому вогні, помішую­чи, поки не набуде коричжшбго кольору»

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 771 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Ні, це не той випадок, коли кілька окремо, картопля також! Йдеться про куди привабливіше і смачніше поєднання.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 690 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Змішати банку рибних консервів в олії, дії склян­ки відвареного рису, підсмажені на олії дрібно по кришені 4 великі цибулини Та 3 морквини. Змас­тити цим ще гарячим фаршем 10 прямокутних вафельних коржів. Згорнути кожен рулетом, перері­зати навпіл і обсмажити а олії, попередньо вмок­нувши з обох боків розчин із двох жмень борошна у воді, що має гуcтоту рідкої сметани.. Викласти на таріль і пригощайтесь!

 

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 672 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Коли ті хто постяться можуть споживати рибу, поставте на стіл … риб'ячий хвіст” .

Ідеться про хвіст, що залишився від попередньої вашої трапези .

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 644 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

1 2 3 4 5 6 »