Субота, 23.11.2024, 22:55
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Борщ в банке
18:48
Борщ в банке

Ингредиенты: 0,5 кг свеклы, 1 кг

 

белокочанной капусты, 0,5 кг мор­кови, 5 луковиц, 5 сладких перцев,

0,6-0,7 кг помидоров.

 

Способ приготовления: свеклу и

 

морковь натрем на крупной терке, остальные овощи нарежем произ-

 

вольно, как пожелаете. Зальем все . I кипящим рассолом (на 1 л воды до­бавим 2 ст. л. сахара, 2 ст. л. соли и вскипятим) и поставим вариться на сильный огонь. Когда закипит, убавим огонь и около получаса продол­жим варить на слабом огне. В конце

 

варки добавим 1 чайную ложку уксусной эссенции (можно и меньше), раз­ложим в подготовленные банки и закатаем. Перевернем банки, укутаем на сутки.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 403 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]