Субота, 23.11.2024, 23:06
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Зимний плов
18:53
Зимний плов

Ингредиенты: 3 кг красных помидоров, по 1 кг моркови и лука, 1 литр

подсолнечного масла, 0f5 кг сладкого перца, 1 стакан сахара, 4 ст. л. пова

ренной соли, 200 г риса.

Способ приготовления: все ово­щи нужно тушить с небольшим количе­ством подсолнечного масла. Тушим до золотистого цвета лук. Рис нужно от­варить и откинуть на дуршлаг. Только не переварите рис, пусть он останется I слегка недоваренным, чем будет пе­реваренным. Шинкуем помидоры и в | большой кастрюле тоже тушим 10 ми­нут. Далее тушим сладкий перец. Также тушим морковь. Все эти ингредиенты нужно смешать, добавить туда остав­шееся подсолнечное масло, добавить стакан сахара и 4 ст. л. соли и довести до кипения. После кипения подержать плов на слабом огне еще 20 минут и разлить салат по стерилизованным . банкам. Затем банки ставим пастеризоваться на 15-20 минут. Вот и все, зимний плов готов. Готового продукта выходит около 4,5 литра.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 327 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]