Субота, 23.11.2024, 23:03
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Заготовка для борща (капустная)
18:47
Заготовка для борща (капустная)

Способ приготовления: сделать 2 литра томата — можно на мясорубке, можно на терке. Поставить кипя­тить томат в большой кастрюле или тазу. За то время, пока томатный сок нагревается, нарезать 10 шт. болгарского перца и 1 стручок острого горького перца — положить в казан с тома­том. Нарезать 1 большой кочан капусты (3-4 кг), тоже отправить в казан с томатом и перцем.

Нарезать по 1 пучку петрушки и укропа — тоже в казан. 3-4 лавровых листика, 5-6 шт. черного горошка, пара зубчиков чеснока добавляем в тот момент, когда томат на­чинает кипеть. Посолить по вкусу, дать прокипеть ровно 5 минут и разложить заготовку по чистым пол-литровым литровым банкам, закатать, перевернугь, укутать под одеяло и на следующий день (когда полностью остынет убрать на хранение.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 337 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]