Субота, 23.11.2024, 22:32
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Рассольник с рисом
18:55
Рассольник с рисом

Ингредиенты: 1,5 кг огурцов (свежих), 1 кг лука, 1 кг болгарского

перца, 1 кг моркови, 1,5 кг красных помидоров, 3 ст. л. соли (без горки),

2 ст. л. и сахара, 0,3 литра растительного масла, 1,5 стакана риса, зелень: петрушка, укроп, 2 ст. л. 70% уксусной  эссенции, 0,6 литра воды.

Способ приготовления: налить масло в таз и все режем, складываем (лук, тертая на крупной терке морковь, промытый в воде рис, нарезанные кубиками огурцы и поми­доры. Кладем соль и сахар, мелко| нарезанную зелень. Наливаем воду. Не забывайте мешать, чтобы не пригорало. Варить от закипания минут 30, за 5-10 минут до выключения,

налить уксус. Разложить в банки и закрутить.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 393 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]