Неділя, 24.11.2024, 00:02
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » ХРІН ІЗ СТОЛОВИМ БУРЯКОМ
19:13
ХРІН ІЗ СТОЛОВИМ БУРЯКОМ

Продукти: 900 г столово­го буряка, 150 г хрону 70 г соняшникової олії 60 г оцту 9-процентного, 30г цукру, 15 г солі, чорний мелений пе­рець - по смаку.

 

Приготування: середньої величини коренеплоди буря­ка вимити і поставити варити хвилин на ЗО. Потім вийняти і залити холодною водою, піс­ля чого очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.

Свіжий хрін помити, почис­тити і подрібнити на тертушці або м'ясорубці (надягти на головку м'ясорубки поліети­леновий пакет, закріпивши його гумкою, щоб не сльозилися очі). Потім буряк і хрін змішати разом, покласти в емальовану каструлю, до­дати сіль, цукор, перець. Со­няшникову олію прокип'яти­ти 10 хвилин і влити в каст­рулю.

Весь уміст гарно перемі­шати і підігріти на слабкому вогні. Потім зняти каструлю з вогню, влити оцет, добре перемішати і розкласти в підготовлені банки. Пасте­ризувати банки: 0,5 л - 20 хвилин, 1 л - 25 хвилин. За­крити кришками.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 370 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]