Субота, 23.11.2024, 23:32
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » ЗАВТРАК ХОЛОСТЯКА
19:18
ЗАВТРАК ХОЛОСТЯКА

В масле обжариваем лук, туда же кладем отварен­ный и нарезанный соломкой картофель (можно взять и сырой, только тогда снача­ла нужно будет обжарить его. а потом добавлять лук), как зарумянится— кладем наре­занные помидоры. Если вбить еще пару яиц да посы­пать зеленью — совсем будет блюдо «пальчики обли­жешь»!

Еще готовлю вкусную кашу из,„ картофеля. Сырой кар­тофель тру на мелкой терке, промываю чистой водой, что­бы крахмал ушел воду сли­ваю. Отдельно кипячу моло­ко в кастрюле, опускаю в него слегка отжатый тер­тый картофель, увариваю на слабом огне минут 15—20. Можно добавить, масло, а можно еще посыпать сверху тертым сыром и допечь в духовке, чтобы каша зару­мянилась.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 345 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]