Блог
Головна » 2016 Вересень 10 » БАКЛАЖАНИ В ТОМАТІ19:15 БАКЛАЖАНИ В ТОМАТІ |
Продукти: 3 кг баклажанів, 3 л томатного соку, 2 шт. гіркого перцю, 10 шт. солодкого, 2 головки часнику, 1 склянка соняшникової олії, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки оцту, 2-3 ст. ложки солі. Приготування: влити в посуд томатний сік, олію, всипати сіль і цукор і закип'ятити разом із гірким перцем. Потім гіркий перець вийняти з посуду, додати дрібно нарізані баклажани і солодкий перець - варити 20 хвилин.
Влити оцет і здрібнений часник, відразу ж гарячим розкласти в підготовлені банки і закрити кришками.
Залишити до повного охолодження. |
|
Всього коментарів: 0 | |