Неділя, 24.11.2024, 00:06
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » БАКЛАЖАНИ В ТОМАТІ
19:15
БАКЛАЖАНИ В ТОМАТІ

Продукти: 3 кг баклажа­нів, 3 л томатного соку, 2 шт. гіркого перцю, 10 шт. солодкого, 2 головки часни­ку, 1 склянка соняшникової олії, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки оцту, 2-3 ст. лож­ки солі.

Приготування: влити в по­суд томатний сік, олію, вси­пати сіль і цукор і закип'яти­ти разом із гірким перцем. Потім гіркий перець вийня­ти з посуду, додати дрібно нарізані баклажани і солод­кий перець - варити 20 хви­лин.

 

Влити оцет і здрібнений часник, відразу ж гарячим розкласти в підготовлені ба­нки і закрити кришками.

 

Залишити до повного охо­лодження.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 403 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]