Субота, 23.11.2024, 21:22
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Рецепти пирогів - Економний
19:24
Рецепти пирогів - Економний

Замісіть тісто з 3/4склянок борошна, пів чайної ложки солі 2 ст ложки масла скільки ж сметани і одного яйця розділіть на 4 частини ,тонко розкачайте . Перший корж покладіть на змащену маслом сковороду зверху теж змастіть і викладіть на нього почищені і нарізані невеликими шматочками яблука, притрусіть цукром .Кладіть другий корж і знову яблука і так далі. Закрийте пиріг четвертим коржем змастіть його маслом і ставте в добре прогріту духовку. .Деко має бути глибоким бо витікатиме сік,яким треба поливати пиріг ,поки він стане рум яним. Випікати 20 хвилин. (Якщо хороша духовка)

 

На 0.5 кг підготовлених яблук треба 200 г цукру і 100 г вершкового масла.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 695 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]