Блог
Головна » 2016 Вересень 10 » САЛАТ ІЗ БАКЛАЖАНІВ З КВАСОЛЕЮ19:06 САЛАТ ІЗ БАКЛАЖАНІВ З КВАСОЛЕЮ |
0,5 кг квасолі відварити до готовності в підсоленій воді. Нарізати кубиками 1 кг баклажанів, 0,5 кг моркви натерти на великій тертушці, З великі цибулини нарізати кільцями, 0,5 кг солодкого перцю нарізати соломкою. В каструлю влити склянку соняшникової олії, скласти в неї овочі, додати по смаку сіль і цукор, тушити на повільному вогні до готовності овочів (приблизно 30 хвилин). Наприкінці варіння додати 50 г оцту. Салат гарячим розкласти в стерилізовані банки і закупорити кришками. |
|
Всього коментарів: 0 | |