Субота, 23.11.2024, 22:23
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » САЛАТ «АССОРТІ»
19:07
САЛАТ «АССОРТІ»

Скип'ятити 3 л томатного соку, влити в нього 1,5 склян­ки соняшникової олії, 100 г оцту, додати по смаку сіль і цукор.

Спочатку кидаємо в кипля­чий маринад 6 великих, нате­ртих на крупній тертушці, мо­рквин, кип'ятимо 5 хвилин. Потім - 3 кг порізаних на час­тини баклажанов і кип'ятимо 10 хвилин. Додаємо 0,5 кг со­лодкого перцю, нарізаного со­ломкою, і варимо ще 10 хви­лин. За 5 хвилин до закінчен­ня варіння додаємо в овочі 2 головки здрібненого часнику. Гарячим розкладаємо салат у підготовлені банки і заккриваємо кришками.

 

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 366 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]