Блог
Головна » 2016 Вересень 10 » САЛАТ «АССОРТІ»19:07 САЛАТ «АССОРТІ» |
Скип'ятити 3 л томатного соку, влити в нього 1,5 склянки соняшникової олії, 100 г оцту, додати по смаку сіль і цукор. Спочатку кидаємо в киплячий маринад 6 великих, натертих на крупній тертушці, морквин, кип'ятимо 5 хвилин. Потім - 3 кг порізаних на частини баклажанов і кип'ятимо 10 хвилин. Додаємо 0,5 кг солодкого перцю, нарізаного соломкою, і варимо ще 10 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння додаємо в овочі 2 головки здрібненого часнику. Гарячим розкладаємо салат у підготовлені банки і заккриваємо кришками.
|
|
Всього коментарів: 0 | |