Субота, 23.11.2024, 23:08
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Баклажанная икра
19:00
Баклажанная икра

1 кг баклажанов, 2 моркови, 2 головки репча­того лука, 2-3 сладких болгарских перца, 1 ко­рень сельдерей, соль, растительное масло для жарки.

Баклажаны промыть очистить, нарезать кубиками и обжарить в растительном масле. Морковь, сладкий перец, лук промыть, очистить, нарезать: пе­рец - квадратиками, лук - кубиками, морковь и сельде­рей натереть на крупной терке. Все овощи порознь об­жарить в растительном масле, затем сложить их в чу­гунную эмалированную посуду, посолить, переме­шать, закрыть крышкой и поставить в духовку на 20 ми­нут. Полученную массу в горячем виде расфасовать в подготовленніе стерильные банки, закрыть стерильными крышками, опустить в каструлю с горячей водой простерилизовать 30 минут. Закатать. Хранить икру не более 3-х месяцев в холодильнике.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 379 | Додав: teachermov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]