Неділя, 19.05.2024, 02:37
Вітаю Вас Гість | RSS
хмаринка тегів
Весілля Опанаса Крокви кетчуп творчість В.Симоненка вино з троянд Новели та гуморески В.Симоненка ЗНО урк. мова та література скачать ЗНО казка про снігову бабу уроки з української літератури Написання складних прикметників раз Тричі являлась мені любов урок в 10 класі читання мовчки 5 клас Самостійна робота виготовлення валянок как шить валенки тест українська мова дієслово завдання з української мови тести з мови твір про війну учнівскі твори проведення методоб'єднаня протокол В. Стефаник контрольна робота Леся Українка М. Вороний відокремлені члени речення підсумковий диктант 6 клас українська мова підсумковий диктант підсумковий диктант українська мова диктант 10 клас підсумковий контроль з української диктант для 7клсау підсумковий контроль знань для 7 кл завдання ЗНО 2013 мова та літератур ЗНО 2013 з української мови та літе пробні завдання ЗНО конспекти уроків з української мови інноваційні технології навчання Марія Микицей нестандарнті уроки урок Будинок який умів розмовляти Урок української мови в 6 класі прикметники портрет Тараса Шевченка Вклонимося Кобзарю Поети-«шістдесятники» посадові інструкції
Навчайся весело
Cлучайное
Новини освіти
Завантажити плеєр
<
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 94
Слухай радіо
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Пошук по сайту



ДОДАЙ СВОЮ СТАТТЮ!


Матерiал буде доступний пiсля перевiрки адмiнicтратором сайту

Блог

Головна » Kулінарія

Стебла ревеню чистимо, миємо, перекручуємо через м'ясорубку. На 5 л мезги до­даємо 5 л води і 700 г цукру грає 2 тижні. Отриману ріди­ну відціджуємо і на кожний її літр додаємо ще по 100 г цу­кру. Вино грає до готовності. Потім розливаємо його в пля­шки і закупорюємо.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 341 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Зелені огірки середнього розміру розрізаємо на 4 ча­стини і разом із приправами для засолювання огірків на­повнюємо щільно літрові ба­нки. Заливаємо киплячім розсолом і стерилізуємо бан­ки 7-10 хвилин, після чого за­криваємо кришками. Огірки виходять дуже смачними, хрусткими, гострими.

Розсіл: на 1 л води - 1 пач­ка кетчуп а «Чилі» («Торчин продукт»), 0,5 склянки цукру, 2 ст. ложки солі, 0,5 склянки оцту

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 335 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Скип'ятити 3 л томатного соку, влити в нього 1,5 склян­ки соняшникової олії, 100 г оцту, додати по смаку сіль і цукор.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 344 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

0,5 кг квасолі відварити до готовності в підсоленій воді. Нарізати кубиками 1 кг бак­лажанів, 0,5 кг моркви нате­рти на великій тертушці, З великі цибулини нарізати кі­льцями, 0,5 кг солодкого пе­рцю нарізати соломкою.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 309 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Солодкий перець миємо, чистимо від плодоніжок і на­сіння, бланшируємо в гаря­чій воді 5 хвилин.

Помідори і часник дрібно нарізаємо і начиняємо ними перець. Щі­льно укладаємо в підготов­лені трилітрові банки, зали­ваємо гарячим маринадом і стерилізуємо 20 хвилин. За­криваємо кришками. ... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 432 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Зрілі помідори сортуємо, миємо, розрізаємо на дві ча­стини. Щільно укладаємо в підготовлені банки і переси­паємо фаршем, приготовле­ним із цибулі, перцю, часни­ку, петрушки, пропущених через м'ясорубку (компоне­нти фаршу беремо в співвід­ношенні 2:1:1:1). Заливаємо маринадом і стерилізуємо 3-літрові банки 10 хвилин, по­тім закриваємо кришками.

Маринад: на 5 л води - 2 склянки цукру, 1 склянка солі, 1 склянка оцту.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 304 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

5 кг зеленых помидоров, 3 кг кабачков, 2 кг моркови, 1 кг лука, 0,5 кг перца, 3 столовые ложки соли, перец горошком Все пропустить через мясорубку. Отдельно потушить в растительном масле. Все перемешать и довести до готовности в духовке .Разложить икру горячей по банкам.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 323 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

5 кг помидоров; 1стакан измельченного лука, 160-200 г сахара, 30 г соли, стакан 9%-ного уксуса, по 1 чайной ложке черного перца, гврздики, горчичного семени кусочек корицы, cельдерея.

Помидоры нарезать дольками и вместе с измельченным луком распарить под крышкой. Протереть через сито. Полученный сок уварить наполовину. Пряности положить в мешочек из марли и оп ... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 345 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

1 кг баклажанов, 2 моркови, 2 головки репча­того лука, 2-3 сладких болгарских перца, 1 ко­рень сельдерей, соль, растительное масло для жарки.

... Читати далі »

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 356 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Нарезать вымытые баклажаны кружочками, обжа­рить в подсолнечном масле до румяного цвета. В миске приготовить толченый чеснок с солью и зеленью петрушки. Каждый кружочек с двух сторон обмакнуть в приготовленную смесь и складывать в банки - слоями. Верх залить подсолнечным маслом. Закрыть пластмассовыми крышками. Поставить в прохладное место.

Категорія: Kулінарія | Переглядів: 329 | Додав: teachermov | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »